Huis > Oplossingen > Inhoud

Het gebruik en onderhoud van pneumatische componenten (I)

Mar 27, 2017

A. Installatie

1. Wanneer u luchtbehandeling componenten te installeren, dan kunt u ervoor zorgen dat er voldoende technische ruimte.

2. Gelieve geen titel of installeer de luchtbehandeling componenten, moet het deksel van luchtfilter en oliemistfilter verticaal naar beneden worden gemonteerd.

3. Stel ontlastklep in de richting om de druk te verhogen. Wanneer de instelling voltooid is, drukt het handwiel omlaag om de klep te vergrendelen.

B. Aansluitbuis

1. Voorbereiding

Voordat u de buizen te verbinden, moeten snijden crumble, olie en stof volledig worden weggeblazen.

Winding 2. Werkwijze afdichtband

Wanneer de schroefdraadverbinding wordt gedaan, geen draad boetes en afdichtband stukken verlaten in de pijp. Tijdens lassen wordt 1,5 -2 thread afstand niet mogen worden verzegeld in het schroefdraadgebied.

Gelieve geen afdichtmiddelen en kleefmiddelen die de vervorming acrylharssysteem componenten bevatten.

3. Niet in- mengen en uitlaat van de watervoorziening en de luchtpijp.

4. Niet pneumatische componenten te doorlopen; buigmoment.

IMG_4848_ 副本 .jpg

C. De luchttoevoer

1. Over het werkmedium

Perslucht wordt beschouwd als het werkmedium. Als gebruikers willen andere vloeistof gebruiken, neem dan contact op met ons bedrijf.

2. Condensed water is te veel.

Wanneer samengeperste lucht bevat veel condenswater kan het condenswater falen van pneumatische bewegingscomponent veroorzaakt. Daarom zal de lucht droger en condensaat verzamelaar voordat luchtfilter worden geïnstalleerd.

3. condenswater lossingsbeheer

Zodra de gebruiker vergeet afvoeren van het condenswater in het luchtfilter, zal uitstromen naar water, wat leidt tot het falen van pneumatische bewegingscomponent.

Als de gebruiker heeft moeilijkheden in gecondenseerde water lozen beheer, gebruik dan de luchtfilter die de functie van automatische drainage heeft.

Zoals voor gedetailleerde eisen aan de kwaliteit van de perslucht, verwijzen wij u naar gecomprimeerde lucht zuiveren systeem van onze maatschappij of met Nano ter bevestiging.

4. Wanneer de samengeperste lucht chemicaliën, organische oplosmiddelen olie, zout, corrosieve gassen, etc. kunnen falen of schade aan pneumatische componenten.


Laat het ons weten als u vragen

E-mail: overseas@cmm-nano.com