Huis > Oplossingen > Inhoud

Trillingen behandelingsmethode van CMM II

In de moderne industrie, wordt drie coördinaten meten van machine meer en meer toegepast in het productieproces, waardoor de doelstellingen van het product en de sleutel van kwaliteit geleidelijk veranderd van eindcontrole aan productie procescontrole. Via de informatie aanpassen feedback om tijdig de parameters van de verwerkingsapparatuur om productkwaliteit en productie proces van stabiliteit en verbetering van de productie-efficiëntie.

renishaw probe head

Want er meer en meer meten machine opgestikte in productiesite zijn, wordt de trilling een steeds terugkerend probleem. Terwijl gebruikers in de test verwerking, als de trilling test gegevens van drie coördinaat machine is buiten het bereik, het zal grote invloed hebben op de nauwkeurigheid van de meting. Op dit moment hebben we om te bouwen van speciale base.

Als de testgegevens van de trillingen van drie coördinaat machine binnen het bereik, op dit moment valt moet de meetplaats instrument installatie de volgende voorwaarden voldoen:

1. in het alle richtingen is de helling van de grond meestal minder dan 5 mm/m.

2. grond dragende moet groter zijn dan de som van het maximumgewicht voor het meten van machine en het maximumgewicht voor het meten van de delen.

3. de installatie van de meetapparatuur machine gebied moet zonder oppervlakteactiviteit of fractuur

4. de grond steunen en de omliggende ruwe punten moet worden opgeruimd.

patent aibration cushion to reduce vibration

Ook kunnen wij CMM demping mechanisme dat onze octrooi (Patent Nr is. ZL 2014 2 is 0532122.0). Deze praktische nieuwe technologie is demping door rubber.

En het kan de trillingen retard en de juistheid van de machine.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com