Huis > Nieuws > Inhoud

Invoering van Machine coördinaat meten

Volgens de ontwikkeling van de coördinaat meten van machine, bijdragen tot de ontwikkeling van technologie en de ontwikkeling van het instrument door middel van verschillende manieren. Coördinaten, meten van machine kunnen beter om ontwikkeling te bereiken wanneer het houden van het centrum van de ontwikkeling, ook om te begrijpen de waarde van het gehele veld.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Door meting van de professionele software, kunnen we evalueren van de kenmerken van het formulier via deze punten en berekenen van de grootte en positie. De coördinaat meetinstrument kan worden gebruikt voor het verzamelen van de gegevens van het punt van de scheiding met behulp van de methode van soortgelijke triggering sonde. Sonde van drie dimensionaal meetinstrument scannen heeft een goede natuurlijke frequentie, heeft geen motor of mechanische structuur, die geschikt is voor de hoge snelheid scannen. Hoge precisie isolatie optische scannen sonde meetsysteem, kan de afwijking van de sonde, met betere precisie en snel dynamische reactie rechtstreeks weerspiegelen.

De coördinaat meten van machine heeft een verscheidenheid van configuraties en oplossingen voor hoge nauwkeurigheid sonde, die kan worden toegepast op verschillende groottes en configuraties CMM scannen. De hoge nauwkeurigheid continu scannen hoofd is zeer geschikt voor het verzamelen van hoge snelheid contour gegevens van vak- en complexe vorm werkstuk.