Huis > Nieuws > Inhoud

"Made in China" in Rio Olympische

De 31 Olympisch sluitingsceremonie wordt gevierd op 21 augustus in Rio de Janeiro, Brazilië. We hebben 70 medailles in totaal en wij zijn trots op alle atleten. Bovendien, MADE IN CHINA ook doordringt in dit Olympics. En nu, laat het ons weten meer details.

Gemaakt in de kineen--Metro

In November, 2015, 90 metro's speciaal voor alle Olympische aangekomen in Rio.

De R & D en fabrikant van "Olympic Metro" is CRRC Changchun Railway voertuigen Co., Ltd. Deze route is gepland om te voeren 300000 mensen elke dag, die korte tijd van stad naar het kerngebied van de Olympische spelen kan binnen een half uur. Het is ook ontworpen volgens de plaatselijke omstandigheden en het verkeer circuit, die de Braziliaanse culturele elementen te combineren. De R & D van "Olympic Metro" creëert een geschiedenis van de Chinese dienst voor overzeese Olympische spelen.

Gemaakt in China--Air-container

De uitrusting van de airconditioning van de opening ceremonie terrein die 82000 mensen--de Maracana stadion houden kan zijn gemaakt in China.

Gree biedt lucht-container en service voor Olympische trefpunten en andere ondersteunende projecten, wat ook betekent dat "Made in China" beoordeling en goedkeuring van sociale verantwoordelijkheid en uitgebreide het OCOG verkregen.

Gemaakt in China--inspectie beveiligingsapparaat

Chinese bedrijven, Nuctech Co., Ltd en Dahua Technology Co., Ltd-enz, beveiliging van X-ray screening apparatuur en video controle van de producten.

X-ray scanning apparatuur, facial recognitie technologie en de sferische camera beveiliging zal bieden voor de Olympische spelen.

Gemaakt in China--intercomsysteem

De intercomsysteem van Olympische spelen openen en sluiten ceremonies, zeilen, spellen en het Olympisch dorp komen allemaal uit China.

Mededeling van de Chinese ondernemingen, Hytera Communications Co., Ltd, bieden 1200 digitale interphone voor het organisatiecomité, en het is ook met de onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten XPT verbeterd virtueel clustersysteem.

Gemaakt in China--Engineering van machines

Het deel van de engineering van de machines van het grootste aantal en de grootste omvang Rio het Olympisch dorp is gemaakt in china.

Gemaakt in China--Match apparatuur

Volleybal wedstrijd apparatuur levert Jinling sport Co., Ltd. voor de Olympische Spelen 2016-Rio.

Gemaakt in China--Mascottes Doll

2.5 miljoen Rio Olympische Mascottes, Vinicius en gedenkpenningen vliegen uit China naar Rio.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com