Huis > Nieuws > Inhoud

HET VERSCHIL EBTWEEN FULL-AUTO EN SEMI-AUTOMATISCHE CMM


Drie CMM, in feite, kan worden onderverdeeld in vol-automatische, semi-automatische en handmatige type. Automatisch wordt volledig gecontroleerd door de computer, terwijl de handleiding wordt volledig beheerd door kunstmatige. En semi-automatische is zonder een volautomatische roterende naald hoofd en controle systeem, dus zolang als u wilt transformeren naald hoek, je moet transformeren de sonde hoek handmatig. Laat het ons weten over het verschil tussen de semi-automatische en volledig automatische!


A. prijsverschil

Vanuit het perspectief van de koper, de eerste zorg moet het prijsverschil, het hoofd van de sonde van semi-automatische CMM verschilt het van full-automatische ones. De handleiding is goedkoper dan de automatische...

B. nauwkeurigheid meten

Verhouding tot de prijs, de nauwkeurigheid van de meting is een van de effecten die het product testen kunnen of gekwalificeerd, zodat de hogere nauwkeurigheid tot een betere kwaliteit leiden kan. Een semi-automatische, als gevolg van de noodzaak voor kunstmatige aanpassen test, wellicht een fout in het proces van de meting. De full-automatische wordt volledig beheerd door PC, die sterk de fout door de mens veroorzaakte vermindert. De nauwkeurigheid van de automatische CMM is dus relatief hoger dan van semi-automatische CMM.

C. productie van efficiëntie

De wortel van een onderneming is efficiëntie behalve kwaliteit. De full-automatische CMM wordt gecontroleerd door de computer in het proces van meten, die hoeft alleen maar de ingenieur instellen voor de computer en zet in het programma. Semi-automatische CMM is weliswaar niet, vanwege de impact van een handmatige test. Zolang wilt transformeren sonde hoofd handmatig, zodat de semi-automatische CMM heeft minder voordelen dan de full-automatische.

Wij introduceren het verschil tussen de semi-automatische en vol-automatische CMM hierboven. Eigenlijk kan niet zeggen welke is beter, omdat de keuze tussen vol-automatische en semi-automatische volledig te danken aan de werkelijke situatie is. We kunnen niet veralgemenen.