Huis > Nieuws > Inhoud

HET GEBRUIK VAN CAD-IN MACHINE COÖRDINAAT METEN

Jul 29, 2016

bridge cmm

Coördinaat meten van machine heeft wijd gebruikt in mal, lucht-en ruimtevaart en auto industrie. De toepassing van CAD in de coördinaat meten van machine is met behulp van de software die is ontwikkeld door van computer voor het uitvoeren van geavanceerde meetbenadering test.

Coördinaat meten van machine heeft wijd gebruikt in mal, lucht-en ruimtevaart en auto industrie. De toepassing van CAD in het coördinaat PadovaFiere testmethode is het meten van CAD model in software in het ontbreken van werkelijke artefacten. Sterk vermindert de detectie-fase voor de werking van de werkelijke testobject, en kan niet alleen het verbeteren van de efficiëntie van de detectie, de test middelen besparen maar Labor intensiteit verlaagd.

coordinate measuring machine cmm

CAD gebruikt in reverse engineering uitvoer. Reverse-engineering is het proces om tekeningen of relevante gegevens volgens de werk-stuk, in vergelijking met het traditionele proces in die maken het werk-werk volgens tekeningen of relevante gegevens. In reverse-engineering, eerst is boven het gebruik van drie coördineren meetmachine naar nauwkeurig meten van de vormen van monsters, en dan CAD-functies gebruiken om te gaan met de gemeten gegevens en genereer vervolgens één of meerdere CAD gegevens-bestandsindeling.

measuring system

Nano precision configuratie van CMM heeft een sterke functie van CAD software die importeren het CAD-model te worden gemeten, en het kan werken in de offline modus te openen van software zelflerende functie, genereert het systeem automatisch de meting-programma, kan het ook gesimuleerde meting, ontdek de operatie fouten in het proces van meten van de pad en Verzamel punten, en om de applicatie te wijzigen. De werkelijke meting kunt het minimaliseren van de mogelijke problemen en kan maximaal waarborgen de veiligheid in het proces van de meting.


Drie coördineren meetmachine als een soort gemeenschappelijk meten van machine, omdat het heeft een hoge nauwkeurigheid van de meting en het meten van efficiëntie en handige werking. Het kan online meting realiseren. En de invoering van CAD-functies, zal drie coördineren meetmachine groter gebruik van ruimte.


E-mail:2972853095@QQ.com