Huis > Nieuws > Inhoud

TRILLINGEN BEHANDELINGSMETHODE VAN CMM

Jul 26, 2016

Vibratie is een van de belangrijkste factoren beïnvloeden de meten machine precisie en stabiliteit, om CMM om de voldoende nauwkeurigheid te garanderen, moet u een geschikt klimaat voor het meten van machine te creëren.


Als CMM installatie waar zijn sterk beïnvloed door de trillingen, hebben we de neiging te nemen van de wijze van behandeling van de Stichting (afschuining, loopgraaf van de isolatie), maar de isolatie-methode kent duidelijk tekort (zoals CMM precisie van producten niet voldaan kan worden, en het gebruik van milieu, als de gebruiker in de vloer natuurlijk niet kan Stichting regeling aannemen), de opkomst van demping mechanisme heeft samengesteld voor de ontoereikendheid van de Stichting vibratie isolatie.


Nano autonome ontwerp octrooi precisietechnologie--CMM demping mechanisme. Eenvoudige en gemakkelijke installatie. De rubber pad in de bovenste plaatsen en lagere demping rubber blokmatrix, voegen de twee invoegen in elkaar door gebruik te maken van de up en down gids berichten om op locatie. Vier schroefgaten op de twee matrix substraat kunnen worden aangesloten op de demping CMM of grond. Vierhoek is uitgerust met gids pijler, die effectief de omverwerping of rollover vanwege unilaterale kracht van demping apparaat kan voorkomen.