Cilindriciteit Meetinstrument, ronde detectie

1.Het nauwkeurige cirkelvormige rooster geïmporteerd uit Duitsland 2.Het machine is geconfigureerd met verschillende specificaties en lengte van ruby probes 3.Het structuur aerostatisch lager wordt gebruikt aan de hoge precisie platform rotarymeasurment

Productdetails

Als een van de toonaangevende Chinese fabrikanten en leveranciers van hoge precisie cilindriciteit meetinstrument, cilindrische detectie, is het wachten hier op uw contactpersoon.

Toepassing:
Leadsy reeks cilindriciteit meettoestel, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het meten van het omwentelingslichaam werkstukken waarvan de oppervlakken regelmatig of onregelmatig, continu of onderbroken, zoals de rondheid, cilindervormtoleranties lineariteit, concentriciteit, coaxiality, vlakheid, parallellisme, haaksheid, oppervlakken golving en spoedig. Bovendien kan spectrumanalyse, golfhoogte analyse shafts'curvature analyse en springen bereik analyse uitgevoerd op de machine.
Kenmerken:
1. De structuur van het aerostatisch lager wordt gebruikt aan de hoge precisie rotarymeasurment platform, die de hoofdspil van de door slijtage machine kan maken, zodat de levensduur wordt verlengd.
2. Wat voor data-acquisitie, de precieze circulaire rooster van het gezelschap van HEIDENHAIN in Duitsland alsook wat betreft techniek geïmporteerd, wordt gerealiseerd.
3. De machine is geconfigureerd met verschillende specificaties en lengte van robijn probes.Furthermore, kan de speciale probes en inrichting zijn ontworpen volgens de behoeften van de klant.
4. De machine heeft krachtige analysefunctie zoals lineariteit, cilindriciteit, vlakheid, parallellisme coaxiality, concentriciteit, golven en golfhoogte analysis.It kan het frequentiespectrum van oppervlaktetoestand van het onderdeel te analyseren en uiteindelijk en golfamplitude kan worden geboden.

Onderzoek