Snelle Video Measurement Machine, Surface Scanning Measuring Machine, 3D Optische Oppervlak Scanning Machine

1.Multi-threaded berekening, hoge berekeningssnelheid.
2.Deze toegang tot het oppervlak van de onderdelen wijst wolk data
3.Culturele relics scannen en 3D display

Productdetails


A. Systeem toepassingsgebied

Het omgekeerde ontwerp : Snelle toegang tot het oppervlak van de onderdelen wijst wolkgegevens, bouw een driedimensionaal wiskundig model, om het doel van het product snel ontwerp te bereiken.

Producttesten : Productkwaliteit kwaliteitscontrole, vorm- en positiegrootte detectie, speciaal geschikt voor snelle en hoge precisie-detectie voor complex gebogen oppervlak, detecteren gietstukken, smeedstukken, stempels, schimmels, kunststof, hout en andere producten.

Andere toepassingen: Culturele relics scanning en 3D display, abnormale tandcorrectie, plastische chirurgie en de bovenoppervlak operatie.

QQ 截图 20170630093054.jpg

B. Product Technology Advantage

De geavanceerde kerntechnologie: het aannemen van internationale geavanceerde heterodyne multifrequente faseverschuiving. 3D optische meettechnologie, de overgrote meerderheid van objecten zonder oppervlaktebehandeling kunnen direct scannen en kunnen scannen van kleurrijke, zelfs zwarte objecten.

Hoge meetsnelheid: Multi-threaded berekening, hoge berekeningssnelheid. Een enkele scan berekeningstijd is 2 ~ 4 seconden, die 1,3 tot 4 miljoen punten kan krijgen.

Meetbreedte is instelbaar: volgens de vereisten van de gebruiker, uitgerust met een of meerdere lenses, die een verscheidenheid aan meetniveau kunnen bereiken, enkele meetbreedte: 32mm × 24mm ~ 1000mm × 1000mm.

Automatische stiksels: Globaal overeenkomend met het scanproces, automatisch splitsen, ondersteunend op basis van karakteristieken en gemeten werkstuk kenmerken splitsing.

Kies om te scannen: Scan met hoog rendement, ondersteun handmatige selectie scan, verbeter de efficiëntie van scansnelheid en post-processing.

Kleur scan: In scan 3D-vorm van objecten tegelijkertijd kan ook de textuurinformatie scannen en uitvoeren.

Rijke postverwerkingsfunctie: een puntwolkoptimalisatie van geluidsreductie, overlap van de fusiepuntwolk (overlappende oppervlak verwijderen), automatische post-verwerkingsfuncties van de puntwolk, zoals vulgaten, driehoek.

Rich Analyse functie: Met punt wolk bereik, een verscheidenheid van coördinaat transformatie, element fitting, allerlei hoek en grootte analyse functie.

Voer een verscheidenheid aan data output interface uit: Puntwolk (ASC, IGS), Driehoekig maas (STL), Textuurkaart (OBJ).

Omvattende data: Heb de optische sonde functie, kan geschikt zijn voor de nok, gat locatie meting.

Productprestaties zijn stabiel: Tientallen binnenlandse en buitenlandse gebruikers hebben bevestigd dat de prestaties stabiel zijn. Inclusief meerdere binnenlandse militaire gebruikers (China Academy of Flight Test, de Chinese vliegtuigen kracht, samengesteld materiaal, 43 onderzoeksinstituut, enz.); De universiteit van Europa en de Verenigde Staten (de universiteit van NEWCASTLE, Glasgow universiteit, Purdue universiteit, enz.), Binnenlandse universiteit (Tsinghua universiteit, Harbin industriële universiteit, Nanjing universiteit van luchtvaart en astronautica, enz.).

Technische ondersteuning: Onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, aangepaste ontwikkeling is flexibel; Sterk onderzoek en ontwikkeling van top technisch team om u te voorzien van uitgebreide oplossingen en technische begeleiding.

QQ 截图 20170630093210.jpg

C. Parameters

TYPE

XTOM


Meetbereik

400mm * 300mm

Meetparameters

Meetnauwkeurigheid

0.01mm

Dot pitch

0.2mm

Meetafstand

850mm

Meetdiepte

> 300mm

Camera Parameters

Oorsprong

Duitsland

Aantal stuks

2

Interface type

Gigabit netwerk

Camera pixels

2,3 miljoen pixels ( 1920 pixels × 1200 pixels )

De brandpuntsafstand van de lens

25mm

D. Werkomgeving

- Zorg voor de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het uitrustingssysteem bij het meten van de apparatuur;

- Vermogen: AC 220V plus of min 10% 50Hz + + 2% (betrouwbare aarding);

- Werk Temprature: 0 ℃ -40 ℃;

- Kalibratietemperatuur: 20 ± 2 ℃;

- Relatieve luchtvochtigheid: ≤ (70 ± 10)%;


Als een van de toonaangevende fabrikanten van China en leveranciers van hoge precisie snelle video meting machine, oppervlakte scan meetmachine, 3D optische oppervlakte scan machine, is het hier te wachten op uw contact.
Onderzoek